x


  • EUR
    4.8582
    USD
    4.0972
string(7) "politic"

Cum pun ţara la cale IUBITA şi cumnata lui Orlando Teodorovici

Înregistrarea unei discuţii dintre Diana Costache, cumanta lui Teodorovici, şi Loredana Amalia Constantin, fosta noră a lui Văcăroiu, şi apărută recent în anturajul ministrului Teodorovici arată un peisaj unde amantele oficialilor sunt numite pe posturi grele, unde gestionează milioane de euro şi cum se duc lupte grele între haremurile miniştrilor PSD. Din conversaţia reiese şi că Teodorovici este „nervos” că nu candidează el la prezidenţiale.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 30.09.2019, 14:57

Înregistrarea relevă felul în care o serie de amante ajung să fie numite în posturi cheie fără să aibă pregătirea necesară. Concursurile pentru funcţii cheie în ministere reprezintă nişte formalităţi, iar milioane de euro sunt lăsate pe mâna unor fete care trec prin paturile ministeriale. „

 

Când are interes îşi ridică fusta” este una dintre frazele şocante făcute de o amantă despre altă amantă. Şi mai şocant este că fetele nu sunt răsplătite cu nişte bani. Ele sunt puse în funcţii strategice. În fruntea unor obiective de interes naţional.

 

Potrivit sursei citate, Diana Costache, cumnata lui Teodorovici a fost adusă de acesta în sistemul bugetar în martie 2014. Iniţial a fost consilier la Direcţia de Management Financiar. În câteva luni a fost promovată Şef Serviciu POSCCE – Coordonare Program, Evaluare si Selectie Proiecte. În septembrie 2018 ea este transferata de Teodorovici de la Ministerul Fondurilor Europene la Ministerul Finantelor Publice. Primeşte fără concurs functia de Director General Adjunct la Direcţia Generală Pregătire ECOFIN şi Asistenţă Comunitară. Salariul 12.000 lei.