x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(7) "politic"

DĂNCILĂ, către PONTA: ”Sunt mai bărbat decât dumneavoastră”

Viorica Dăncilă i-a dat o replică lui Victor Ponta.

Author: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRI PE SURSE | Publicat: 10.10.2019, 12:36

Premierul Viorica Dăncilă, discurs extrem de tăios în Parlament după atacurile lui Victor Ponta. Dăncilă i-a spus lui Ponta că va fi mai bărbat ca el.

 

“Păstrați ura pentru cineva care a făcut studiile la Moscova și vorbește pe cuvintele de acolo. INS a reconfirmat creșterea de 4.4 % a economiei în al doilea trimestru. Asta spune multe. (…) Anumite orbrăznicii, etichete, cred că nu merită atenție. Asta arată modul de a fi a ficăruia dintre noi.

 

Doamna Turcan, amenințarea cu dosare penale la care ați făcut referire. Nu mi-a permite să fac niciodată acest lucru. Ar însemna să fac ce a făcut liderul PNL, dosar penal pentru înaltă trădare. Am văzut că vorbiți de rezultatul alegerilor europarlamentare, dacă în 2016 când PSD a obținut un scor extrem de mare Iohannis și-ar fi dat demisia pentru că PNL a pierdut.

 

Domnule Ponta, o să am puterea să fiu mai bărbat decât dumneacvoastă și să stau în pioarce când acet partid trece prin criză nu o să ămi dai demisia pe Facebook din permieru pe Facebook.

 

Măsura obrazniciei la dumnevoastră nu are limită. Aveți respect pentru o femeie, dacă nu aveți respect pentru primul ministru”, a declarat Dăncilă.