x


  • EUR
    4.8426
    USD
    4.3517
string(7) "politic"

DĂNCILĂ, prima mișcare după ce a reizbucnit scandalul ”proștilor” din PSD

Viorica Dăncilă a anunțat că va candida la șefia organizației de femei a PSD.

Author: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRI PE SURSE | Publicat: 14.01.2020, 17:21

Fostul premier, Viorica Dăncilă, a declarat, marți, după ședința CEx al PSD, că declarația lui Claudiu Manda, potrivit căreia partidul nu va mai susține „proști în funcții publice care să ne facă de râs”, nu a avut ”absolut nicio legătură” cu persoana ei.

 

„Am lămurit și acest lucru, pentru că s-a speculat foarte mult. Declarația lui Claudiu Manda – am vorbit și cu Olguța Vasilescu și cu președintele interimar, Marcel Ciolacu – nu a avut absolut nicio legătură cu Viorica Dăncilă. Claudiu Manda nu putea să atace un guvern… În momentul în care faci o afirmație și esti un om puternic, ți-o asumi când faci referire la o anumită persoană”, a declarat Viorica Dăncilă.

 

Fostul premier a mai spus că nu a discutat cu Claudiu Manda despre aceste declarații.

 

Claudiu Manda a afirmat, joia trecută, că partidul nu va mai susține „proști în funcții publice care să ne facă de râs”.

 

„Ne interesează să evităm alegerile anticipate nu pentru că ne este frică, ci pentru că am vrea să stea cât mai mult la guvernare cei de la PNL și să arate la termen de ce sunt în stare. Eu cred că Marcel Ciolacu este vulpoiul de care PSD are nevoie în frunte și cred că împreună cu Paul și toți ceilalți putem face o echipă care să ne conducă la victorii la alegerile locale și bineînțeles un rezultat excelent la alegerile parlamentare. (…) La Congres nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs”, a afirmat Claudiu Manda, la conferința de alegeri a organizației județene PSD Buzău.