Daniela Nane anunță divorțul de Adrian Cioroianu după ce a fost surprinsă în ipostaze tandre cu un tânăr tenor! ”Sunt o femeie..”

Daniela Nane anunță divorțul de Adrian Cioroianu după ce a fost surprinsă sărutându-se cu tânărul său coleg, tenorul Octavian Ene.

Prima Miss România, actrița este și șefa muzicianului, Nane fiind directoarea artistică a Teatrului Ambasadorii, cu care  Octavian Ene colaborează. Recent, fostul model de succes, câștigătoarea primei ediții a concursului Miss România și prima participantă din partea României la concursul de frumusețe Miss Universe, Daniela Nane (52 de ani) a fost surprinsă de fotogafi sărutându-se în plină stradă cu Octavian Ene.

Situație în urma căreia Daniela Nane a simțit nevoia să clarifice noul său statut matrimonial, pentru prima oară declarat public. ”Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum!”, a fost mesajul fostei actrițe de la ”Teatrul L.S. Bulandra”.

Daniela Nane anunță divorțul de Adrian Cioroianu! ”Actrița Daniela Nane a avut încredere în mine și care a intuit că pot fi și actor”, spunea de protectoarea sa, care i-a devenit iubită fosta soție a fostului ministru al afacerilor externe, istoricul Adrian Cioroianu, actualul directorul Bibliotecii Naționale a României.

Octavian Ene este masterand la Universitatea Națională de Muzică București, iar iubita sa, Daniela Nane a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”IL Caragiale” în 1995.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri