Din ce mai face bani Prințul Harry! Produce un documentar despre polo

 Din ce câștigă Prințul Harry în Statele Unite! Prin Archewell Productions, propria companie de producții de televiziune, deținut la comun cu Meghan Markle, ducii de Sussex lucrează fiecare la câte un serial.

Unul despre sportul polo, sport atât de iubit în regatul britanic, de care se ocup prințul Harry și un unul despre lifestyle, după o idee a lui Meghan Markle. Acesta din urmă ”va explora bucuriile grădinăritului, divertismentului”, în timp ce cealaltă serie oferă ”acces fără precedent în lumea polo-ului profesionist”. Filmele se află în etapa de producție, datele de lansare urmând să fie anunțateluna viitoare.

Din ce mai face bani Prințul Harry! Ducii Harry și Meghan au o colaborare fructuoasă cu Netflix popularul canal de videostreaming care le-a plătit colaborarea cu câteva zeci de milioane de dolari.

Au lansat până în prezent  trei documentare, parte dintr-un contract bănos. ”Heart of Invictus”, ultimul serial, lansat în vara anului trecut, a urmărit un grup de atleți cu probleme speciale, în marea lor majoritate militari veterani, în drumul lor către Jocurile paralimpice Invictus (desfășurate în Germania).

Din ce mai face bani Prințul Harry! Tot cu Netflix au produs și ”Live to Lead” dar și ”Harry& Meghan”, documentarul ce a atras supărarea instituției regale britanice. Asta după ce, cei doi au părăsit casa regală definitiv, în 2020.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed