Puya s-a apucat de agricultură! ”Bagă bani, bagă bani!” în noua sa afacere cu legume în solar

Puya a plecat din ”Sălăjean” și a ajuns direct în ogradă, la țară. Rapperul, care a cumpărat o proprietate la țară, în apropiere de București, a investit într-un solar gigant și s-a apucat de afacere cu legume.

Pe numele său Dragoș Gărdescu, cel ce a cântat viața din cartierele Bucureștiului, și-a cumpărat o proprietate de 2500 mp în apropiere de Fundulea și s-a apucat serios de agricultură.

 Solistul care a avut anul trecut parte de o revenire spectaculoasă în muzică (”Opriți Planeta” și ”Stele căzătoare”, alături de Tudor Chirilă, s-au auzit încontinuu la porturile FM), și-a procurat răsaduri de legume românești și, în paralel a adus puieți și pentru o viitoate livadă de pomi fructiferi. ”Am fost la Vidra și am luat răsaduri de roșii, soiuri de astea românești-Grasa românească- și de Buzău, și pătrunjel. Astea nu le găsești prin supermarketuri, acolo sunt interzise astea românești. Eu credeam că se interzic doar piesele rap, dar acum se interzic și roșiile românești”, spune Puya care, odată cu sera a salvat și relocat și o casă bătrânească adusă din Hunedoara (VIDEO).

 Puya s-a apucat de agricultură! ”La țară și am făcut o casă de lut (FOTO), că am început să mă pricep. M-am mai dus, recent, și la Hunedoara și mi-am mai luat o casă de lemn. E o zonă acolo de case de semi-părăsite. E o casă din lemn de stejar foarte frumoasă, pe care vreau să o iau de acolo și să o mut, undeva mai aproape de București, dar vreau să păstrez lemnul ăla că nu mai gasești așa ceva. Ar fi păcat să fie dărâmate caselele alea tradiționale. Eu îmi doresc să creez un loc în care, atunci când intri în casa aia, să simți tradiția, să vezi că s-a păstrat ceva, să ai un peisaj frumos. Vreau să păstrez autenticitatea aia, de la țară”, spune fermierul  Puya (45 de ani).

În 2013, din punct de vedere muzical și concertistic, Puya a avut cea mai ”productive” vară din cariera sa, cu mai bine de 100.000 de euro din 50 de show-uri.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed