Direcția 5 se aniversează în turneu, în Statele Unite ale Americii! ”Cum am putea să mulțumim mai frumos” PROGRAMUL CONCERTELOR

0

Directia 5 pleacă în turneu, în Statele Unite ale Americii! Socotită una dintre cele mai iubite trupe pop-rock din România, Marian Ionescu& Co. revin pe continentul american pentru a sărbători alături de fani 30 de ani de succese muzicale intrate în viețile românilor de pretutindeni.

”Dacă ai știi”, ”Cu nimeni nu te-aș înlocui”, ”Cu tine să zbor”, ”Ești stilul meu” ori ”O fată ca ea” vor fi auzite în luna octombrie, în importante metropole de peste ocean, amintim: New York, Washington DC, Glendale, Cleveland, Florida ori Chicago.

 Cristi Enache, Marian și Carmin Ionescu, Nicu Damalan, Alina Crișan și Laurențiu Zmau au promis în an aniversar că vor traversa oceanul pentru a continua seria concertică ”Povestea noastră”, cel mai mare turneu întreprins de o formație ori un artist român (aproape 100 de concerte în țară dar și în cele mai importante comunități de români de pe mapamond).

 Direcția 5 se aniversează în turneu, în Statele Unite ale Americii! ”Cum am putea să mulțumim mai frumos celor care ne-au fost alături în tot acest timp, dacă nu prin ce ştim noi mai bine să facem: muzică”, spune Marian Ionescu, membru fondator al grupului ce a reușit, în trei decenii de activitate, să se repoziționeze mereu și să rămână în preferințele românilor.

Show-urile Direcția 5 vor continua cu petreceri concertistice dedicate culturii și  muzicii românești și basarabene, și vor fi întreținute de solistele Mihaela Gurău și Cristiana Vlad. Organizator, Taste of Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.