DOVADA că VIORICA DĂNCILĂ inventează dușmani ai României

0
18
DOVADA că VIORICA DĂNCILĂ inventează dușmani ai României

Viorica Dancila a declarat – la inceputul precedentei sedinte de guvern – ca mai multe persoane care actioneaza impotriva intereselor tarii noastre au incercat sa blocheze constructia autostrazii Sibiu-Pitesti.

 

In realitate, insa, acesti asa-zisi dusmani ai natiunii romane n-au facut altceva decat sa isi exprime – via email – niste nemultumiri personale cu privire la proiect, fara a face ceva ca sa-l blocheze.

 

“Inca ne confruntam cu incercarile unor cetateni care isi doresc ca Romania sa nu aiba autostrazi si cauta cu orice chip sa creeze blocaje artificiale.

 

M-a informat ieri (pe 20 martie -n.red.) ministrul Transporturilor ca, la sfarsitul lunii ianuarie, acordul de mediu pentru autostrada Pitesti-Sibiu a fost contestat de 3 persoane: doi cetateni din Romania si unul din Dublin.

 

Motivele invocate: insuficiente ecoduce pentru animalele mari si insuficienta cercetare a locatiei pentru lilieci.

 

Ma intreb cum este posibil asa ceva. In acelasi timp, ma intreb ce interese au acesti oameni pentru ca, cu siguranta, nu au interes pentru Romania si pentru romani”, a declarat Viorica Dancila, in urma cu o saptamana.

 

Articolul integral pe ZIARE.COM