x


  • EUR
    4.8590
    USD
    4.1404
string(7) "politic"

Dragnea, despre scrisoarea ambasadelor: “Suntem o ţară independentă, avem drepturi”

Liderul condamnat penal definitiv al PSD nu a primit bine avertismentul ambasadelor de la Bucureşti privind modificarea legilor justiţiei.

Autor: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRILE PROTV | Publicat: 29.12.2017, 8:24

Preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea a declarat, joi, referitor la scrisoarea ambasadelor pe tema modificărilor legilor justiţiei, că Parlamentul are dreptul să legifereze, menţionând că a discutat cu preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu şi ministrul de Externe Teodor Meleşcanu de a nu uita că România este o ţară suverană, independentă, cu drepturi.

 

“Ce e prima dată când se unesc (ambasadele – n.r.)? Cum e posibil ca aceste ambasade să nu-şi fi acordat mai întâi, dacă e să discutăm cinstit, dacă e o abordare de bună credinţă, să nu-şi fi acordat mai întâi şansa de avea forma finală a legilor şi tradusă şi să se uite cu atenţie şi să-şi spună punctul de vedere? Să nu mai vorbim de faptul că, totuşi, Parlamentul României este ales de nişte români, într-un stat suveran şi are dreptul să legifereze”, a afirmat Liviu Dragnea, la România Tv, întrebat în legătură cu scrisoarea mai multor ambasade referitoare la modificările legilor justiţiei.

 

Articolul integral pe ȘTIRILE PROTV.