x


 • EUR
  4.6569
  USD
  4.0889
 • 30° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  23 km/h
  Umiditate

  29%
  Presiune

  33999 hPa
string(7) "politic"

Dragnea, tot mai agresiv cu jurnaliștii. A îndreptat amenințător degetul către un jurnalist: Ce ai întrebat? VIDEO

Reacţie incredibilă a liderului PSD, după ce un reporter a adresat o întrebare despre inflație. Întrebarea era pentru premierul Viorica Dăncilă, care nu a răspuns. Replica a venit de la preşedintele PSD care a îndreptat degetul către jurnalistul respectiv.

Author: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 16.05.2018, 13:44 | Actualizat: 16.05.2018, 13:44

De asemenea, președintele PSD s-a arătat deranjat de o întrebare pusă de jurnaliști premierului Dăncilă, pe teme politice și nu a lăsat-o pe aceasta să răspundă, motivând că ea „se ocupă de Guvern”.

 

 

„Doamna premier, colega dvs. de partid, Doina Fedorovici, spunea că șeful statului și-a depășit atribuțiile prin acuzele pe care le-a lansat la adresa dvs. Credeți că s-ar impune o suspendare? Doina Fedorovici spunea că…”, a întrebat jurnalistul.

 

Liviu Dragnea: Astea sunt întrebări pe care mi le puneați mie de obicei. De ce nu mi le puneți mie?

 

Reporter: Acum este doamna premier aici.

 

Liviu Dragnea: Doamna premier se ocupă de Guvern totuși, nu…

 

Viorica Dăncilă: La acest lucru, răspunsul vi-l poate da președintele partidului. Așa cum s-a spus, eu mă ocup de Guvern, nu de o decizie politică.

 

După ce a mai răspuns unei întrebări din partea jurnaliștilor, Dragnea a încheiat declarațiile de presă spunând: „Am o rugămite la dumneavoastră, îmi cer scuze. Doamna prim-ministru conduce Guvernul și are ședință de Guvern. Vă rog să-i permiteți să meargă la ședința de Guvern.