Drulă anunţă că a fost respinsă definitiv contestaţia pentru lotul 2 din Autostrada de Centură a Bucureştiului: Înseamnă că se poate semna acest contract

0

 “S-a respins ultima contestaţie definitiv la Curtea de Apel pentru lotul 2 din Autostrada de Centură a Bucureştiului Autostrada 0, în partea de nord. Lotul 2 este între DN 1, zona Corbeanca şi DN 2, zona Colentina. Acest sector de autostradă a fost câştigat de o firmă românescă care lucrează foarte bine şi pe alte proiecte din ţară, spre exemplu drumul expres Craiova – Piteşti. Fusese respinsă deja contestaţia la prima etapă la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, s-a respins şi la Curtea de Apel ceea ce înseamnă că se poate semna acest contract”, a afirmat Drulă, la finalul şedinţei de Guvern. 

 

Ministrul a menţionat că este al doilea lot de pe zona de nord a autostrăzii care va avea contract semnat. 

 

“Este al doilea lot de pe zona de nord a autostrăzii de centură a Bucureştiului – A0, care va avea contract semnat. Lotul patru este semnat cu aceeaşi firmă între autostrada A2 şi DN 3, în zona Lacului Cernica”, a explicat Cătălin Drulă.