Dumitru Dragomir are afaceri de milioane de euro și plânge după pensia specială. ”Mi-au tăiat 70 de milioane”

Dumitru Dragomir are afaceri de milioane de euro și plânge după pensia specială pe care o primea după două legislaturi câștigate de deputat (2000-2008).

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, zice că se descurcă din generoasa pensie de 12.000 de lei pe care îi primește de la statul român, însă îi pare rău de cei 70 de milioane pe care îi primea lunar, pensie specială, și care i-a fost retrasă. ”Păcat, era bine să fi avut în continuare acești bani. Nici pe ăștia nu-i consum. Oricum nici de aștia 120 de milioane (12.000 lei –n.r.) nu mă ating. Eu mănânc foarte puțin, nu beau, mă mai duc cu diverși tineri la o cafea sau cu Viorel Păunescu, ori la Adrian Thiess, la un restaurant și mănânc gratis. Stau pe șantier toată ziua, chiar și-n frig, afară, pe un scaun, dar ce bine e!”, spune Corleone (75 de ani), care a pasat mai toate afacerile sale fiului său Bogdan Dragomir.

Dumitru Dragomir are afaceri de milioane de euro și plânge după pensia specială

Topul celor mai bune filme de Crăciun propuse de Netflix

Dumitru Dragomir are afaceri de milioane de euro și plânge după pensia specială: ”Era bine să fi avut în continuare acești bani”

Este vorba de investiții în hoteluri, spații date în chirie, și contrtucția de clădiri. ”Dacă mi-e frică de ceva, mi-e frică de sărăcie! Munceam de mic de când răsare soarele.Am plătit și  6.000 de euro la stat pe lună. Cum să nu am pensie bună? Mi-am asigurat bătrânețile”, i-a zis Mitică Dragomir lui Denise Rifai. Recent, Mitică Dragomir a cumpărat de la prietenul său Gigi Becali un teren pe care a dat 2 milioane de euro, situat în fosta zonă industrială Pipera din nordul Bucureștiului, devenită polul corporațiilor și una dintre cele mai scumpe zone din punct de vedere imobiliar. Familia Dragomir a mai construit un proiect imobiliar lângă Herăstrău în care a investit peste 10 milioane de euro.

Un elvețian a furat 800.000 de euro de la serviciu pentru a-și întreține amanta româncă

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed