Ferrari menţine principalele obiective pentru 2021, chiar dacă şi-a triplat profitul din operaţiunile de bază în trimestrul doi

Producătorul de automobile de lux şi-a modificat în sens pozitiv estimarea privind fluxul de capital liber din acest an la circa 450 de milioane de euro, faţă de estimarea anterioară de aproximativ 350 de milioane de euro.

Ferrari a menţinut în schimb estimările privind veniturile nete şi profitul ajustat înainte de dobânzi, taxe, depreciere şi amortizare (EBITDA), chiar dacă a afirmat mai devreme în acest an că are încredere că rezultatele se vor situa la nivelul superior al previziunilor pentru 2021.

În trimestrul al doilea, profitul EBITDA a fost de 386 de milioane de euro, în creştere de la 124 de milioane de euro în urmă cu un an.

Rezultatul a depăşit aşteptările analiştilor, de 373 de milioane de euro.

Veniturile trimestriale au urcat cu 81%, la 1,-35 de miliarde de euro, livrările fiind susţinute de automobile pornind de la familia F8 cu motoare cu 8 cilindri până la modelul mai puternic 812 GTS, în timp ce hibridul SF90 Stradale şi modelul Roma Grad Tourer au ajuns să fie distribuite global.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri