Florin Călinescu și-a făcut debutul pe TikTok certându-l pe Dani Mocanu. Manelistul s-a afișat cu un braț de bani, zice el, 7 milioane de euro /VIDEO

Florin Calinescu a spus adio show-urilor de televiziune după fisco-ul ”Florin Călinescu Show” dar își salută din nou admiratorii, de acestă dată în mediul online.

 Actorul și fosta vedetă de televiziune și-a făcut debutul pe TikTok, platforma preferată a puștilor și adolescenților, iar prim interlocutor, suprinzător, i-a fost chiar vedeta aplicației, controversatul manelist condamnat penal Dani Mocanu.

Aflat în arest la domiciliu, Mocanu, ale cărui postări sunt în preferințele multora, conturile de socializare ale manelistului fiind în topurile popularității, a fost muștruluit bine de Călinescu după ce manelistul s-a afișat un un ”porcoi” de bancnote, după spusele sale, 7 milioane de euro.

Florin Călinescu și-a făcut debutul pe TikTok certându-l pe Dani Mocanu: ”Ești un pitic pe lângă Elon Musk”

De ce trebuie să îmi arăți? Că tot ești un pitic pe lângă Elon Musk. Fii atent aici! Elon Musk a cumpărat Twitter cu 45 de miliarde, crezi că poate să ne arate miliardele alea așa, pe burta goală?”, i-a replicat Călinescu care i-a luat la puricat și tatuajele manelistului și căruia i-a mai zis că nu crede că banii cu care s-a pozat sunt ai săi și nu se poate compara cu miliardarii lumii.

 ”De ce a trebuit să iei niște pachete de bani, cui să i le arăți? Lui Donald Trump? Erai în competiție cu el? Sau cu Bill Gates?”, l-a luat la bani mărunți Călinescu, noua vedetă a TikTok-ului, pe controversatul Dani Mocanu.

”Televiziunea a murit. Trăiască internetul! Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg ce înseamnă treaba asta. În câteva zile vin cu adrese de ”iutub, insta și tictoc”. Și p-ormă, cu conținut.”, a fost mesajul actorului după ce s-a despărțit de Prima TV după 2 luni de emisiune.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed