x


  • EUR
    4.8732
    USD
    4.1013
string(14) "moneyamppeople"

Florin Piersic, Adrian Daminescu ori Byron se găsesc la sticlă!

Muzica bună a mers întotdeauna însoțită de un pahar. Pentru o audiție intima, la un concert ori la pub cu băieții, soliștii au mers mult mai departe și au completat procesul lor artistic cu dragostea de a face și o băutură oficială, care să dezlege limbile fanilor. Starurile muzicii mondiale care se găsesc și la ”sticlă” li s-au adăugat multe vedete de la noi, pe care, mai nou, îi putem gusta și la pahar.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 01.08.2020, 13:06

*Metallica au scos pe piață un whiskey, AC/DC și Iron Maiden au gust de bere, Justin Timberlake fabrică tequila iar Jay Z face furori cu șampania ”Ace of Spades”. Nici ai noștri nu sunt mai prejos. Partizan, fosta trupă a lui Artan se găsește și la sticlă. Este vorba de berea artizanală Partizan, de tipul american ale pale.

*Grupul Byron și-au lansat propria bere ”Anima” odată cu albumul cu același titlu.

* Pentru consumatori mai rafinați, în sticle de vin se mai pot ”servi” Adrian Daminescu (o cunoscută potgorie a scos pe piață un vin cu numele marelui solist), Phoenix, vinul cel mai longevive formații etno rock românești dar și cuplul folcloristic Cornelia și Lupu Rednic (”Vinul Lupilor”), care se găsește în patru sortimente diferite, primele două, alb şi roşu demisec) iar Aurel Moldoveanu (vinul ”Aurel de Bordești”, după originea sa, localitatea vrânceană menționată).

Adrian Daminscu, Phoenix si Florin Piersic se ”gustă” și in pahar

De asemenea, Florin Piersic, căruia îi este închinat vinul ”Două  vorbe”. ”Vinul poveștilor la pahar”, cum însuși actorul îl numește, este ușor de identificat căci are poza artistului pe etichetă.

*Și nonconformistul acordeonist Vali Crăciunescu a scos 100 sticle de ”Roșu de acordeon” după culoarea instrumentului său preferat. Artistul originar din Giurgiu, zonă recunoscută viticol datorită popularelor ”terase cu vii ale Dunării”, aduce un tribut producției din zona sa prin acest nou sortiment de vin.