Gianluca Vialli a murit la doar 58 de ani! A fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai Italiei

Gianluca Vialli a murit! După trecerea în neființă a magistralului Pepe, și a lui Sinisa Mihajlovic, încă o dispariție îndoliază lumea mare a fotbalului.

 Vialli, unul dintre cei mai buni atacanți ai Italiei a pierdut lupta cu o cruntă boală, la doar 58 de ani. În ultimii cinci ani fostul mare jucător de la Chelsea, Juventus Torino, Samdoria ori Cremonese a fiost des spitalizat, chiar a declarat că s-a vindecat. Însă boala a recidivat în 2021. Vialli s-a stins pe patul de spital, la Londra.

Gianluca Vialli a murit la doar 58 de ani! ”O îmbrățișare”

 „La finalul unei ”negocieri” lungi și dificile cu minunata mea echipă de oncologi, am decis să îmi suspend, sper că temporar, angajamentele profesionale prezente și viitoare. Scopul este de a-mi folosi toate energiile psiho-fizice pentru a-mi ajuta organismul să depășească această fază a bolii, pentru a putea face față cât mai curând unor noi aventuri și a le împărtăși cu voi toți. O îmbrățișare” a fost ultimul mesaj al fostului asistent al lui Roberto Mancini la Naționala Italiei, mesaj postat pe 14 decembrie 2022.

Gianluca Vialli a cucerit 15 trofee alături de Chelsea, Juventus și Sampdoria. Legendarul jucător ialian a marcat 80 de goluri în 88 de meciuri jucate pentru formația londoneză, între anii 1996 și 1999. Mai târziu, a preluat cu banca tehnică a lui Chelsea.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed