Gigi Becali construiește propriul schit într-o zonă pustie. Unde vrea să se retragă latifundiarul la bătrânețe

Gigi Becali construiește un mic Athos, un schit ortodox unde vrea să petreacă mai mult timp în rugăciune. Finanțatorul FCSB a declarat în mai multe rânduri că, la bătrânețe, vrea să se retragă la o mânăstire, în munți.

Afaceristul (64 de ani) a început construcția mai multor case din lemn aproape de Schitul Comanca, Băile Olănești, la circa 25 de kilometri de Rm. Vâlcea. O zonă izolată, în drum spre Mânăstirea Frăsinei, loc considerat ”Athosul românesc”, pe care Becali îl vizitează des. Locuințe nu doar pentru el, ci și pentru aproiații săi. Puținii localnici zic că omul de afaceri a organizat și o mică fermă.

”Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile… Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani. Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil”,  declara Gigi Becali, care își pregătește temeinic schitul său, situat într-o zonă plină de spiritualitate. În acest scop a adus muncitori specializați în construcții de lemn din zona Moldovei.

Gigi Becali construiește propriul schit într-o zonă pustie. ”Eu asta îmi doresc. Să mă retrag”

Recent, finanțatoul FCSB a declarat că este dispus să renunțe la echipa sa dacă suporterii îi dau 10 milioane de euro. ”Mă bate gândul să termin ușor-ușor cu fotbalul. Nu știu în câți ani, dar nici nu poți să lași moștenire la familie o echipă de fotbal. E patimă și te poate nenoroci, lași o afacere care toacă bani. Nu voi lăsa moștenire familiei mele o echipă de fotbal. Sunt cam 15 milioane de euro, dar mai bagi și inflație. Am vândut teren cu 3 milioane, care acum face 50. Sunt 15 milioane, hai să spun cu totul 20 de milioane. Banii ăștia trebuie să-i scot”, a spus Becali.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed