Gradul de subscriere al unităţilor de fond OTP Green Energy este de 23% (VIDEO)

„Au subscris peste 230 de investitori, pana in momentul de faţă. Ne aşteptam ca poe finalul ofertei sa vedem subscrierile mai importante. Ne asteptam ca pana la finalul ofertei, oferta sa se încheie cu succes. Ritmul subscrierilor se încadrează într-un IPO clasic, unde vedem în special instituţionali care vin prin custode şi subscriu pe finalul ofertei pentru a nu-şi bloca banii”, a declarat Daniela Stefu, director general adjunct OTP Asset Management.

Preţul de vânzare este de 202 lei pe unitate de fond, în condiţiile unei valori nominale de 200 de lei. Sumele atrase vor fi investite într-un indice care include companii din domeniul energiei regenerabile. OTP Green Energy va oferi un randament garantat de 12% după 3 ani şi jumătate. Aceste este al doilea fond cu capital garantat lansat de OTP, ce va fi listat Bursa de Valori Bucureşti.

Pentru a fi mai aproape de tine, MONEY.ro a eliminat obligativitatea înregistrării pe site pentru comentarii. Acum îţi poţi exprima opiniile pe portalul MONEY.ro mult mai uşor. Comenteaza şi tu!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed