GRINDEANU, către VOICULESCU: ”Sunteți principalul vinovat moral de moartea acestui român”

Sorin Grindeanu a vorbit, în plenul Camerei Deputaților, despre cazul românului care a murit, azi, într-un spital în Belgia, unde fusese transferat cu greutate, după mai multe bâlbe ale Ministerului Sănătății.

Fostul premier PSD îl acuză pe Vlad Voiculescu că este ”principalul vinovat moral de moartea acestui român”

 

Clotilde Armand dezvăluie de ce se spune că se comportă „dictatorial”: … e un coșmar. Mulți aleg să plece

 

 

”Azi dimineață, am aflat că un alt român ars a murit. S-a electrocutat și a fost transferat, cu mare întârziere, în Belgia. În țară, a îndurat un adevărat calvar, A fost internat la Constanța, apoi mutat la Iași, iar acolo, transferul său în străinătate, a fost anulat, fiind adus în Capitală. După o altă săptămână de chinuri groaznice, a fost transferat într-un spital belgian. Prea târziu, din păcate!

Ministrului Vlad Voiculescu nu i-a păsat de acest caz până azi dimineață, când a venit vestea tragică. Abia atunci a făcut ce știa mai bine, să fugă de răspundere. A anunțat că trimite corpul de control la spitale, deși marea problemă rămâne haosul deciziei de transfer în Belgia.

 

Ședință cu scandal în Coaliție, pe bani. Se ceartă Năsui și Virgil Popescu

 

 

Domnule ministru, sunteți principalul vinovat moral de moartea acestui român! Ați găsit, la preluare funcției de la un liberal, un mecanism de transfer al marilor arși. Trebuia să aveți grijă să îl aplicați la primul caz din mandatul dumneavoastră, dar nu v-a păsat.

Numai pentru acest caz trebuie să demisionați, dacă aveți onoare și demnitate. Când am anunțat că depunem moțiunea, după tragedia de la Matei Balș, am văzut cum apare un cor al bocitoarelor. Refrenul lor, trist, era: ”Săracul, ce să facă în 50 de zile!”. De aceea am expus cazul pacientului ars, este un exemplu relevant de ce putea să facă domnul ministru. Să aplice un protocol medical deja existent.

Înțeleg că USR-PLUS își apără colegul pe principiul că orice ai face ca ministru, în primele 50 de zile, chiar să moară oameni din cauza ta, ai un fel imunitate, că nu poți păți nimic. Acesta este noul mod de a face politică? Așa arată responsabilitatea față de cei care v-au dat votul?”, a spus Sorin Grindeanu.

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed