Grindeanu, despre autostrada Ploieşti-Braşov: S-a ajuns la un punct comun între ce doreşte CNAIR şi acele SF-uri, adică acele chestii ştiinţifico-fantastice cu care anumiţi proiectanţi au venit şi care duceau la preţuri de vreo 8 miliarde pe 150-160 km

Sorin Grindeanu a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, când vom avea un traseu definitiv pentru autostrada Ploieşti-Braşov. 

 

“Aici pot să vă spun următorul lucru că pare, cel puţin în ultima perioadă, că s-a ajuns la un punct de vedere comun între ce doreşte CNAIR-ul şi acele SF-uri. Când spun SF-uri nu mă refer la studii de fezabilitate, ci mă refer la chestii ştiinţifico-fantastice cu care anumiţi proiectanţi au venit să le prezinte beneficiarului, şi anume CNAIR-ului, şi care ne duceau la nişte preţuri de vreo 8 miliarde pe 150-160 de kilometri, lucru inacceptabil. Şi au fost întâlniri periodice în aceste luni, coordonate la nivel de secretar general al ministerului de către Mariana Ioniţă şi s-a ajuns, pare-se, la o formă care e acceptată de toată lumea şi care ne duce cu preţul mult sub jumătate a ceea ce spuneam mai devreme cele 8 miliarde. Eu sper ca în perioada următoare să se poată ieşi public, să se depăşească ultimele, să zicem impedimente şi să se poată ieşi public cu anumite anunţuri pe această autostradă”, a declarat Sorin Grindeanu.

 

CNAIR a anunţat, în 13 ianuarie, că a iniţiat consultarea publică privind traseul autostrăzii Ploieşti-Braşov.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed