Loredana Chivu, bătută de logodnic înainte de nuntă! A cerut ordin de restricție împotriva celui ce i-a dăruit inel de 90.000 de euro și mașini de 750.000 de euro

0

Loredana Chivu a primit cadou un inel de logodna de 90.000 de euro, mașini de peste 650.000 de euro, și, mai nou a primit și o bătaie. 

Cea care își lăuda viața opulentă alături de iubitul său (Dani Leș, conform plângerii depusă la poliție -n.r.) a obținut un ordin de restricție împotriva acestuia. Sexoasa starletă susține că a fost bătută de acesta, chiar și când se afla în convalescență, după o operație de remodelare fesieră.

 Veterana fetelor de oraș din Capitală, Loredana Chivu (33 ani) susține că a fost urmărită de cel de care a rupt logodna până peste ocean, în Columbia, unde a ales să se opereze după ce a acuzat o clinică că i-a ”desfigurat” șezutul printr-o operație nereușită. Loredana Chivu susține că a fost bătută de față cu asistenta sa, imediat după operație, și că ar fi ajuns din nou la spital căci un implat s-ar fi spart în urma agresiunii la care a fost supusă.

Surprinzător, imediat după ce a fost bătută, la începutul anului, Loredana Chivu a acceptat inelul de logodnă al posibilului agresor, ba chiar a promovat bijuteria primită cu tot cu etichetă de preț, circa 90.000 de euro.

Loredana Chivu, bătută de logodnic înainte de nuntă! Fosta asistentă a lui Dan Capatos a declarat că se teme pentru viața sa pentru că ar fi fost amenințată cu moartea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.