Grindeanu: Localitatea Slatina-Timiş va avea acces la Drumul Expres Filiaşi-Lugoj! În zona acestei localităţi va fi analizată realizarea unui nod rutier pentru asigurarea conexiunii cu DN6

0

„Localitatea Slatina-Timiş (judeţul Caraş-Severin) va avea acces la Drumul Expres Filiaşi-Lugoj! Împreună cu reprezentanţii CNAIR am discutat astăzi cu proiectantul sectorului de drum Domaşnea-Caransebeş şi am stabilit să găsim soluţii pentru valorificarea potenţialului turistic al zonei. Astfel în zona localităţii Slatina-Timiş va fi analizată realizarea unui nod rutier pentru asigurarea conexiunii cu DN6”, a scris Sorin Grindeanu, marţi pe Facebook.

 

„Contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcţiei sectorului de drum expres Domaşnea- Caransebeş parte a DEx Filiaşi-Lugoj a ajuns în momentul de faţă în faza de finalizare a Analizei Multicriteriale de Traseu Etapa 1 (stabilirea variantelor de traseu)”, a continuat ministrul Transporturilor.

 

„Studiul de Fezabilitate trebuie finalizat în luna august 2025 iar ulterior se va intra în faza contractării construcţiei acestui sector de drum de mare viteză”, a conchis Grindeanu.