H&M a început recrutarea pentru magazinele din România

0

Pentru postul de Visual Merchandisers, H&M vrea persoane tinere, cu sau fără experienţă de lucru în retail, muncitoare, isteţe şi comunicative, interesate de domeniul modei. Potrivit descrierii jobului, persoana angajată va „prezenta direct către client produsele şi valorile H&M”. Angajatul trebuie să fie la curent cu tendinţele din modă şi să ofere soluţii creative de vânzare a produselor disponibile.

Department Manager-ul este responsabil de vânzări, relaţia cu clienţii şi managementul echipei. Este necesară experienţa anterioară de 1-2 ani pe o poziţie similară, cunoştinţe de recrutare şi training, precum şi capacitate de realizare a bugetului şi planificări financiare, potrivit anunţului. Compania cere cunoaşterea limbii engleze la nivel avansat.

H&M asigură o perioadă de training de 6 luni în ţară, dar şi în Polonia.

Compania Manpower este unul din furnizorii de recrutare la care a apelat compania suedeză.

Suedezii au vândut în 2009 haine şi încălţăminte de aproape 11 miliarde de euro. Cel mai mare magazin Hennes&Mauritz din România va avea de 2.000 de metri pătraţi şi va fi deschis în primăvara anului viitor în centrul comercial Cotroceni Park. Alte magazine au fost anunţate în Băneasa Shopping City, Bucureşti Mall, Plaza România şi Unirea Shopping Center.