Hrușcă și Fuego și-au umplut ”sacul” cu bani din spectacole dedicate Crăciunului! Au colindat de 500.000 de EURO

0

Colindele lui Hrușcă și Fuego au fost cele mai cerute și bine răsplătite de spectatorii români în 2022. După doi ani de pauză, cei doi au colindat mai mult decât Moșul trecând prin zeci de localități, uneori chiar și cu două reprezentații pe zi. Într-o lună au băgat în desăgi, mai mult decât mulți alți artiști tot anul.

Real recordman, Ștefan Hrușcă, a susținut anul acesta nu mai puțin de 29 de concerte în România (din 33 programate, ultimul din turneu urmând să aibă loc pe 28 decembrie, la Suceava) și 15 în afara țării. În total și-a stabilit 44 de spectacole, solistul plecând la drum, cu poftă de colindat încă din toamnă, de pe 15 noiembrie. Ștefan Hrușcă, artist care a împlinit luna acesta 65 de ani, dintre care jumătate petrecuți în Canada (unde locuiește din 1990), a luat spuza banilor.

Luând în calcul onorariul său pentru spectacole private, cel solicitat pentru concerte plătite de autoritățile locale, dar și bilete vândute, Hrușcă a încasat într-o lună și jumătate peste 350.000 de euro de pe urma spectacolor sale de colinde

Hrușcă și Fuego și-au umplut ”sacul” cu bani din spectacole dedicate Crăciunului! Ca niciodată, ”Mr. Ler” a susținut 44 de concerte

 Folkistul a trecut ușor peste supărarea că ”lerul” său a devenit subiect de bancuri și rămâne cel mai apreciat și solicitat colindător român, dovadă contracte concertistice ce-l transformă în cel mai bine plătit artist al lunii decembrie.

Și Fuego a avut împodobit bradul său cu un buget de 100.000 de euro. 25 de concerte în luna decembrie

Tot în liga colindătorilor de carieră, și Paul Surugiu ”Fuego” a avut agenda plină întreaga lună, seria de spectacole de Crăciun (25 reprezentații) urmând să se încheie astăzi, la Teatrul Național din București. Fuego ”a împodobit bradul” cu peste 100.000 de euro de pe urma colindelor.


Ștefan Bănică Jr., 50.000 de euro în trei spectacole la Sala Palatului

Notabil este și succesul lui Ștefan Bănică Jr. care, fără să fie prins în maratonul nebunesc al ”colindătorilor” Ștefan Hrușcă și Paul Surugiu Fuego, a umplut trei seri consecutive Sala Palatului din București. Circa 10.000 de spectatori care au văzut concertul său, l-au răsplătit cu circa 50.000 de euro din bilete vândute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.