În sfârșit, după 7 ani de procese cu fostul soț, Antonia a reușit să divorțeze! De tot atâția ani este cu Alex Velea!

De la despărțirea solistei de Vincenzo Castellano, cu care a fost căsătorită doi ani (împreună au o fetiță), cei doi au avut parte de diverse întâlniri prin tribunal pentru a ajunge la un acord comun privind despărțirea oficială și custodia micuței Maya.

Între timpă, lucrurile s-au schimbat, Antonia (30 ani) a reușit să-și sudeze o nouă relație, cu Alex Velea, împreună cu care mai are doi băieți, Akim și Dominic. Acum  are și liniște căci a devenit o femeie liberă  și-și poate oficializa relația cu Velea căruia îi este alături de șapte ani.

Drama actriței Draga Olteanu Matei. Cum și-a pierdut casa din București și a trăit în ultimii ani la o pensiune

”Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a declarat solista. Căsătoria cu Vincenzo Castellano a durat din 2011 până în 2013. Conform înțelegerii, fiica sa ( 8 ani) a rămas la fostul său soț, care locuiește în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Cele două vorbesc zilnic și se întâlnesc de câte ori au ocazia.

Antonia a menționat și faptul că în această perioadă, din cauza pandemiei, nu a putut să-și vadă fiica atât de des, iar acest lucru le-a afectat pe amândouă. Cât despre relația lui Alex Velea cu fetița acesteia, Antonia susține faptul că cei doi se înțeleg foarte bine. Încă de la început Mayei i-a plăcut de Alex, iar Alex a îndrăgit-o încă de la prima lor întâlnire. Și frații Mayei se înțeleg bine cu aceasta și se întâlnesc cu ea de câte ori se ivește ocazia.

Șerban Copoț, tată pentru a treia oară! De astăzi, prezentatorul iUmor are și fetiță

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed