Închisoare pentru bărbatul care agresat-o pe Laurette! De doi ani se judecă vedeta cu cel care a sechestrat-o și bătut-o într-o cameră de hotel

Închisoare pentru bărbatul care agresat-o pe Laurette. Decizia judecătorilor vine la doi ani de momentul în care Marian Tătic a a sechestrat-o și bătut-o într-o cameră de hotel pe fosta aststentă de televiziune.

Faptele s-au petrecut într-o cameră de hotel din centrul Bucureștiului, fosta asistentă de televiziune ajungând direct la Poliție unde a depus plângere. Ieri, 11 martie a.c., judecătorii l-au condamnat la doi ani și șase luni de închisoare (inițial pedeapsa a fost de trei ani și opt luni), cu executare. Agresorul mai trebuie să-i plătească lui Laurette Attindehou Innocentia și 7.000 de euro, daune morale.

„În urma sentinței Judecătoriei Sectorului 3, inculpatul este condamnat la 3 ani și 8 luni închisoare. Marian Tătic a declarat apel, solicitând în principal achitarea și în subsidiar diminuarea pedepsei. Evident, orice se poate întâmpla într-o cale de atac, dar noi avem convingerea că pentru achitare nu există nicio șansă, probele fiind unele covârșitoare. Apelul este singura cale posibilă de a ataca împotriva sentinței. Decizia care să fi pronunțată de Curtea de Apel o să fie definitivă. Marian Tătic a solicitat în principal achitarea și în subsidiar diminuarea pedepsei. Achitarea însemna sa fie găsit nevinovat. Și dacă nu va fi găsit nevinovat, în subsidiar, a cerut să îi diminueze pedeapsa”, a declarat Vlad Hosu.

Închisoare pentru bărbatul care agresat-o pe Laurette! Episodul s-a petrecut în 2021, întâlnirea lor fiind pusă de mulți pe seama relațiilor intime.  ”Lăsând la o parte motivul pentru care m-am întâlnit cu el acolo, cineva încearcă să îmi facă rău. A reușit până la un anumit punct să mă facă să cad în această capcană. Este o capcană pentru că nu este prima dată când cineva ia legătura cu mine, ca să mă întâlnesc cu cineva să mi se facă o imagine care nu are legătură cu modul în care eu sunt în realitate. Am căzut în capcană. Nu este adevărat că îl cunoșteam de câteva zile, acest domn îmi trimitea mesaje din luna ianuarie”, i-a spus Laurette lui Dan Capatos.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed