Ioana Grama, influencerița cu contracte de milioane! Ce cifră de afaceri a obținut anul trecut

Ioana Grama este una din frumoasele româce care a reușit performanța să fie curtată cu bani serioși pentru activitatea sa din mediul online.

Cu mai bine de jumătate de milion de urmăritori atenți la viața și recomandările sale, vloggerița a ajuns să aibă un venit serios. 2,73 de milioane de lei este cifra de afaceri prin agențiile sale și nu a stat rău nici la capitolul profit pe anul trecut, circa 1,18 milioane de lei. În funcție de brandurile cu care se asociază, clujeanca tarifează cu circa 1000 de euro o apariție comercială pe paginile sale de socializare.

Ioana Grama, influencerița cu contracte de milioane! Clujeanca Ioana Grama are propriul magazin dedicat eleganței feminine, ținute de care este mândră că sunt fabricate în România, ”cu o obsesie pentru calitate”.

”Poți să ajungi și la câteva mii de euro dintr-o postare… depinde de brand. De obicei, pe o poză treci de o mie de euro. Dar pachetele sunt mai mari pentru că niciun brand nu vine și cere o poză și atât. Se întinde pe o perioadă mai lungă de timp, sau sunt cerințele mai mari, o poză și un set de stories sau o postare pe Facebook și cumva se leagă, sunt mai multe”, a vorbit Ioana Grama despre veniturile de pe urma activității sale.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed