Înainte să scoată bani de pe urma comediei, Ionuț Rusu a avut o meserie cu greutate: ”40 de tone avea. Am dormit în spatele unei cabine câte două luni”

Fără îndolială, Ionuț Rusu este unul dintre cei mai simpatici și iubiți comedianți din ultimii ani.

 Amuzantul imitator al personajelor din societatea nostră este peste tot: vedetă în online, unde are sute de scheciuri apreciate de milioane de români, la radio, sporturi comerciale, pe scena stand up, producții cinematografice de succes (Teambuilding, Nuntă pe bani, Ramon) și, mai nou, la reality show-uri (”iUmor”, ”Te cunosc de undeva” și, mai nou, ”America Express”).

Prin galeria personajelor în pielea cărora intră Ionuț Rusu este peste tot și nici financiar, nu-i merge rău. Însă, înainte să ajungă o reală vedetă, încurajat fiind și de prietenul său, Mircea Popa, alias Mircea BRAVO, Ionuț Rusu a avut o meserie total diferită, una grea, cu responsabilități, despre care nu se prea poate râde. Comicul (31 de ani) a fost șofer de autotren de cursă lungă, ca și tatăl său ”tirist” cu state vechi.

Ionuț Rusu a avut o meserie cu greutate: ”Șofer pe camion, 40 de tone. Pe TIR, la roată era baia mea

„Sunt comediant de profesie, fără să fi terminat vreo școală anume, dar am fost și altele. Șofer pe camion, 40 de tone! Taică-miu era, de asemenea, șofer pe camion, dar el mai avea și altă meserie. Eu am fost plecat câte două luni și crede-mă condiții nasoale. N-am mâncat niciodată o masă sănătoasă pe TIR. Comestibilă, adică. De multe ori, aveau iz de motorină toate. Am dormit în spatele unei cabine, e destul de greuț. Ei au baie. Pe TIR, la roată era baia mea”, povestește Ionuț Rusu, clujeanul  care și-a schimbat radical viața, mai ales de când câștigă bine de pe urma talentului său. Ionuț Rusu face echipă cu George Tănase în reality show-ul ”America Express”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed