Irina Rimes, Smiley și Raluk, ”distinși” cu premiile ”Bomboana pe Colivă” la prima ediție a trofeelor pentru cea mai slabă prestație artistică românească

0

Irina Rimes, Smiley și Raluk  ”distinși” cu Premiile ”Bomboana pe Colivă”, premiile pentru cea mai slabă prestație artistică din muzica autohtonă.

Nu a fost păcăleală ieri, de 1 aprilie, când câteva din adulatele vedetele scenei muzicale au aflat că sunt câștigătoarele unor ”trofee” de rușine, decernate în cadrul unei ceremonii, prima ediție a Premiilor ”Bomboana pe Colivă”. Rauka a reieșit câștigătoarea Premiului ”Bomboana pe Colivă- Regrete eterne!” pentru ”interpretare feminină”, Smiley pentru ”interpretare masculină”, Vescan& Eva Timush pentru ”interpetare în grup”.

În accepțiunea organizatorilor, un grup de profesioniști în domeniul muzical cu simț al umorului, premiile inspirate de ”Zmeura de Aur” din lumea cinematografică (amuzantele statuete care îi premiază pe cei mai slabi actori) au ca scop declarat însănătoșirea mediului artistic românesc.

La categoria ”cel mai prost text”, ”Bomboana pe colivă” s-a acordat melodiei ”Fără te merau” Connect-R & Delia Matache), premiul pentru come-back muzical a ajuns la Dinu Maxer, pentru ”prestație” live 3 Sud Est. Cu pastru nominalizări la categorii diferite, Irina Rimes a primit  trofeul suprem intitulat ”Veșnică Pomenire”.

Irina Rimes, Smiley și Raluk, ”distinși” cu premiile ”Bomboana pe Colivă”, Cine a câștigat trofeul ”Veșnică Pomenire”!

Printre nominalizații primei galei ”Bomboana pe Colivă”, premii care se dau pentru prestații mai mult sau mai puțin artistice care au avut impact negativ asupra calității muzicii românești în cursul anului 2023, s-au numărat: Misha, Theo Rose, Irina Rimes, Mira, Loredana, Raluca, soliștii Smiley, Nelu Vlad (Azur), Randi ori Carla’s Dreams.

Gala cu caracter pamfletar ”Bomboana pe colivă” este un proiect al comitetului muzical format din Gabriel Andrieș (producător muzical, interpret), Dan Creimerman (compozitor, interpret, profesor de muzică), Ilie Stoian (compozitor, interpret, jurnalist), Gina Stroian (producător de televiziune).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.