Își delectează porcii cu propria muzică! Solistul fermier Cristian Mangra are în crescătoria sa ”guițători” melomani

0

Cântărețul-fermier din Oradea, Cristian Mangra își delectează porcii cu propria muzică! În accepțiunea solistului, melodiile sale folclorice și de muzică de petrecere relaxează guițătorii, toți rasă pură, din crescătoria sa.

Când nu se află la nunți, botezuri și cumetrii, Cristian Mangra și-a găsit un loc în grădina crescătorilor de porci bihoreni. Are o fermă lângă Oradea, orașul său natal și se laudă că toți porcii săi nu sunt doar exemplare rasă pură ci sunt și melomani.

Cel mai bătrân actor român în activitate, Alexandru Lulescu împlinește astăzi 89 de ani. A primit ”cadou” noile măsuri de relaxare intrate în vigoare de ziua sa

Afacerea sa a început în urmă cu 12 ani, cu porci importați din Ungaria, rasa Pietranin (”Marele Alb”), hrăniți cu furaje stabilite de specialiști pe un fundal muzica adecvat, propriile cântece. Acum are la ferma sa, situată într-o zonă izolată, în câmp, și propria maternitate.

Solistul fermier Cristian Mangra își delectează porcii din crescătorie cu propriile melodii

”Eu hrănesc de două ori pe zi efectivele de suine cu furaje echilibrate în minerale şi vitamine, ce au în compoziţie fulgi de porumb, uleiuri vegetale, făină de cereale, furaje concentrate sau premixuri complexe”, spune Cristian Mangra despre porcii săi sănătoși și frumoși pentru că le mai cântă și live, după cheful său. Cristian Mangra, autorul unor cîntece precum ”Mor feciorii de necaz” ori ”Mi-e așa de dor de tine”, mai are la ferma sa și felurite rase de găini.

Povestea grupului Albatros, formația fenomen a anilor ’90, spusă pentru prima dată! ”Din acele milioane de dolari care s-au făcut pe munca noastră, la noi a ajuns aproape nimic”