x


  • EUR
    4.7216
    USD
    4.2706
string(7) "politic"

LIVIU DRAGNEA a întors 15.000 oameni din drum. DECLARAȚIE de ULTIMĂ ORĂ

Liviu Dragnea susține că 15.000 de oameni voiau să meargă luni la ÎCCJ pentru a-l susține, dar el i-a oprit ca să nu apară incidente

Author: Mihai Voican | Sursa: G4MEDIA | Publicat: 21.05.2019, 12:56

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut marți, într-un interviu la Adevărul Live, că luni au vrut să vină la Înalta Curte de Casație și Justiție 15.000 de oameni pentru a-l susține, dar a spus că el i-a oprit de teama apariției unor incidente. Dragnea a mai spus că asupra judecătorilor din disarul său se fac presiuni și amenințări.

 

”Sunt bucuros că n-au venit toţi cei care voiau să vină să mă susţină. Era vorba de 10-15.000 de oameni care voiau să vină. Am aflat şi i-am oprit, pentru că nu voiam să apară incidente. Ceilalţi sunt cei pe care îi vedem la mitinguri şi care au făcut presiune. E o presiune fără perdea şi o ameninţare la adresa judecătorilor. Mi se pare profund nelegal şi sunt acţiuni care au rolul de a influenţa Justiţia”, a spus Liviu Dragnea.

 

Liderul PSD a mai susținut că nu are emoții în legătură cu verdictul care va fi pronunțat în cazul său pe 27 mai. El a mai spus că mulţi leagă sentinţa de rezultatul votului.

 

”Nu se mai feresc: se asumă că sunt decizii politice. Ar trebui să fie o decizie bazată pe probe, probe care nu există. O fi bine că am ajuns aici?”, a mai precizat Dragnea.

 

Articolul integral pe G4MEDIA