Locuința din Paris ce a aparținut lui Karl Lagerfeld a fost licitată la 10 milioane de euro. Apartamentul are 3 camere /FOTO!

Locuința din Paris ce a aparținut iconului modei mondiale Karl Lagerfeld, a fost vândută la licitație Pe 10 milioane de euro.

Situată în centrul metropolei franceze, apartamentul are doar trei camere (însă se întinde pe aproximativ 260 metri pătrați) și a fost complet decorat de creatorul de modă.

Din apartamentul ce face parte dintr-un imobil construit în secolul al XVII-lea, se vede malul Senei și Muzeul Luvru.  Fostul director al casei de modă Chanel (între 1983 și până la moartea sa, în 2019)  Karl Lagerfeld a locuit timp de 15 ani în acel apartament renovat și decorat în stil futurist.

Locuința din Paris ce a aparținut lui Karl Lagerfeld a fost licitată la 10 milioane de euro! Acest aspect a contat în decizia cumpărătorului care a decis să rămână anonim, și care a plătit aproape dublu decât prețul de pornire a licitației (5,3 milioane de euro). Licitația a avut loc la sediul Camerei  de Comerț și Industrie a Franței, fiecare participant garantând cu un depozit de un milion.

Rege incontestabil al modei, Karl Lagerfeld a condus timp de trei decenii casa Chanel în calitate de director artistic, transformând-o într-un etalon al modei. Totodată un business de 20 miliarde de dolari. La apogeul său, Lagerfeld crea 15 colecții importante pe an.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed