Dan Bittman s-a săturat de tinere frumoase și își dorește o femeie mai în vârstă, dar miliardară: ”Vreau o doamnă trecută de 70 de ani, cu yacht”

Dan Bittman a decis să închidă cariera de burlac cât de curând. La 62 de ani, vârstă pe care a împlinit-o ieri,  solistul nu mai aleargă după frumuseți, așa cum a făcut-o întreaga sa viață de rock star, și după confort.

”Vreau o doamnă trecută de 70 de ani. Să fie miliardară, nu milionară și să-și dorească să-și petreacp viața cu mine. Și să aibă un yacht și proprietăți în întreaga lume”,  este răspunsul surprinzător dat de Dan Bittman referitor la ce-și dorește de ziua și  la etatea sa. Despărțit de mama copiilor săi, Liliana Ștefan, cu care a avut o relație  ce s-a întins pe mai bine de 25 de ani, Bittman spune că i-ar fi mai bine să se ”așeze”, dar nu la casa lui ci pe yacht-ul prezumtivei salei iubite.

Pe plan sufletesc mi s-au împlinit foarte multe lucruri foarte bune, mă refer la copii. Am băieți sănătoși, mari deja, fiecare cu cariera lui și cu viața lui”, spune Bittman despre moștenitorii săi,  Alex (24 ani), Patrick (19 ani) și Mark (16 ani).

Dan Bittman s-a săturat de tinere frumoase și își dorește o femeie mai în vârstă, dar miliardară! ”Vârsta ne spune, mai des sau mai rar, după caz, că e timpul să schimbăm ceva în viețile noastre. La mine, spre exemplu, a venit cu ideea de a mă așeza, într-un fel la casa mea”, adaugă sărbătoritul Dan Bittman, cuceritor cu patalama în showbizz-ul românesc, amintindu-le pe: Tania Budi, Mihaela Rădulescu, Alexandra Dinu ori, mai nou, soprana Andreea Ilie și solista și actrița Monica Odagiu.

Andra Gogan este ”scumpă la vorbă”! Ce tarif are vedeta TikTok-ului românesc pentru a dedica 5 minute unui fan


Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed