Selly zice că a băgat 1 milion de euro în următorul său film,”Buzz House”. ”Oricât de mult am încercat eu să nu se ducă în această cifră…”

Din vlogger de succes, Selly a ajuns un important producător de filme comerciale. Un milion de euro a atras și investit în trei prodicții de succes -”Romina VTM”, ”5 GANG: Un altfel de Crăciun”, și ”Tabăra”-, afacere ce s-a dovedit profitabilă.

Însă ultimul său proiect cinematografic, intitulat ”Buzz House”, le întrece pe precedentele. Căci Andrei Șelaru laudă un buget record de circa 1 milion de euro și crede că va fi unul dintre cele mai de succes filme ale anului, după cum chiar el o spune.

Selly zice că a băgat 1 milion de euro în următorul său film: ”Socoteala de acasă nu e cea din târg

”Socoteala de acasă nu e cea din târg. Noi am alocat un buget mai mic, dar cu tot cu marketing și cu tot cu toate eforturile pe care le facem pe marketing și cu piese, producție, banii pe care îi dăm actorilor, cu tot, oricât de mult am încercat eu să nu se ducă în această cifră… se cam duce la cam un milion de euro”, spune Selly care, în realitate, conform datelor fiscal raportate de firma sa principală Media Network SRL, are o cifră de afaceri anuală de circa 150.000 de euro.

”Buzz House” va lansa pe 24 aprilie în toate cinematografele din România, deci un film foarte scurt, dar produsul chiar a ieșit foarte bun. Sunt foarte happy de ce a ieșit”, adaugă Selly care a folosit în distribuția noului său film mai multe vedete născute în mediul online autohton. ”Filmul își propune să te facă să râzi, în cea mai mare parte, dar există mister, există momente de tensiune, momente de piele de găină, există omoruri, crime, mai mult nu vreau să spun, că dau mult din film, dar există toate elementele astea”, își laudă productia. TRAILER

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed