Loredana, numai cu sânii pe afară, la 50 de ani!

0

Născută în același an cu Naomi Campbell, Uma Thurman ori Deborah Gibson, Loredana pozează la 50 de an cu atâta curaj încât le face să dea înapoi pe frumoasele planetei menționate care, din manechine și extravagante actrițe, ușor, ușor s-au transformat în doamne cu fuste care le acoperă genunchii.

Mai toată vara a pozat în costum de baie și șinute transparente iar ultima oară, aproape că și-a scăpat  bustul de sub așternuturi. Artista s-a oprit la estetician atât de mult în ultimii doi ani încât aproape că nu mai duce cu Loredana Groza, cea pe care o apreciam mai mult pentru spectacolele sale fără cusur și vocea sa inconfundabilă.

Și atitudinea sa afișată pe canalele sale de socializare este una care o bagă în liga divelor care se hrănesc cu ”Like”-urile admiratorilor, în detrimentul faptului că are o carieră respectabilă, este căsătorită de 22 ani și este mama unei adolescente. Secretul relației mele e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, povestește Loredana despre relaxarea cu care pozează provocator pe  canalele sale de socializare.