Vești bune pentru români! Vom avea o nouă autostradă în acest an

Lucrările la lotul de autostradă dintre Râșnov și Cristian au avansat în ritm accelerat ajungând la aproape trei sferturi din lungimea proiectului.

Șantierul pentru construirea lotului de autostradă Râșnov – Cristian, parte a Autostrăzii Comarnic – Brașov, a avut o evoluție semnificativă în ultimele săptămâni. Gradul de realizare a lucrărilor a depășit 60%, iar compania Alpenside lucrează intensiv pe mai multe fronturi.

Cele mai importante lucrări se desfășoară în zona pasajului de peste DN73A. Mare parte din grinzile de beton au fost deja montate, iar o mare parte din placa de suprabetonare a fost și ea turnată. Mai lipsește doar secțiunea care traversează peste DN73A

Pe corpul autostrăzii se lucrează în continuare la așternerea stratului de asfalt de uzură. Continuă și lucrările de umpluturi și terasamente mai ales în zona drumului de legătură și în zona intersecției cu DN73, la Cristian iar parapetul marginal a fost deja montat pe aproape toată lungimea tronsonului.

Reprezentanții Alpenside au reiterat intenția de a finaliza acest lot de autostradă până la finalul acestui an, cu mai mult de jumătate de an înainte de termenul contractual, respectiv a doua parte a anului 2021.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed