Marcel Ciolacu, despre greva poştaşilor: În cazul în care, doamne fereşte, nu ajung pensiile la destinaţie din cauza unei greve la Poşta Română, cred că domnul director va pleca

0

Premierul a afirmat după şedinţa conducerii PSD că a avut o discuţie privind greva poştaşilor cu directorul companiei Poşta Română, în care i-a cerut să rezolve situaţia rapid. 

”Am avut o discuţie cu domnul ministru şi aseară, am avut o discuţie şi cu directorul ( Poştei Române, nr). Eu le-am spus să rezolve problema cât se poate de rapid”, a afirmat Ciolacu. 

”În cazul în care, Doamne fereşte!, nu ajung pensiile la destinaţie din cauza unei greve la Poşţta Română, cred că domnul director va pleca”, a spus premierul Marcel Ciolacu, despre greva poştaşilor.

Angajaţi ai Poştei Române – aflaţi de luni în grevă generală din cauza salariilor mici – transmit individual scrisori către liderii coaliţiei de guvernare Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă prin care anunţă că au un salariu lunar de 2100 de lei net şi menţionează că le-a ajuns cuţitul la os. În scrisoare mai arată că angajaţii Poştei sunt săracii României şi lucrurile nu mai pot continua aşa.