Marina Voica împlinește astăzi 85 de ani! Trăiește fără pensie și ascultă muzică latino. Imagini inedite din cariera nonconformistei artiste

Bunicuța muzicii ușoare românești, Marina Voica împlinește astăzi 84 de ani. Refăcută după ce a suferit o intervenție chirurgicală de complexitate pe cord, artista ce a lansat nepieritorul hit al toamnei ”Și afară plouă, plouă”, se bucură de o zi plină, pe care a rezervat-o prietenilor și răspunsurilor la mesaje.

Căci, la etatea sa, neobosita solistă pe melodiile căreia dansau românii pe ritmuri spaniole în anii ’60-’70 este activă pe contul său de Facebook. De ziua sa, zeci de oameni o fac să se simtă specială iar vecinii de la Breaza, unde s-a mutat în urmă cu 15 ani, îi aduc flori la poartă. ”Nu am regrete iar cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc, că mă bucur de lumea noastră. Am dus o viață cu bucurii, cu necazuri, ducem o luptă permanent, ne facem că nu observăm ceea ce ar putea să fie rău, suferim dar mergem înainte că așa merge viața”, ne spune venerabila artistă.”Ce bucurie mai mare este ca cea pe care o trăiesc de ziua mea? Nu dau petreceri dar mă sună toată lumea, prieteni din România și străinătate, unii care nu mă cunosc și fac rost numărul meu de telefon, vecinii vin la poarta casei mele cu flori”, ne spune artista.

marina-voica-84-de-ani
Marina Voica împlinește astăzi 84 de ani! Vârstă la care a încercat mașinile de curse, avioanele de acrobație ba chiar și un tanc

75.000 de euro, cea mai scumpă vacanță plătită de un român în vara lui 2021

Marina Voica împlinește astăzi 85 de ani! ”Rămân fidelă muzicii sud americane, latino”

”Ce ascult din muzica de astăzi? Rămân fidelă muzicii sud americane, latino, n-am cum să deviez de acolo, e muzica mea. Suntem latini, nu-i de mirare că ne prinde, e melodioasă, ritmată ca și muzica populară. E vioaie și antrenantă”, ne spune artista, pe numele său Marina Nicolskaia, născută în Rusia. ”Sunt bine, fericită și o duc bine, vă mulțumesc! Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chair dacă nu am pensie de la stat, am fost artist liber-profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (după moartea soțului său, medicul Viorel Teodorescu-n.r.) și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit datorită valorii recunoscută de public a muncii mele și a vechimii în actiuvitatea artistică. Nu am probleme cu chestia materială”, alungă speculațiile artista, încă în activitate, ce a înregistrat mai mult de 600 de cântece în șunga sa carieră.

Un proiect energetic marin de 45 milioane euro va instala în premieră parcuri hibride offshore de energie marină

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed