x


  • EUR
    4.8741
    USD
    4.0194
string(14) "moneyamppeople"

Milionar din muzică, Costi Ioniță s-a dus să facă foamea la ”Survivor 2021”

Cel mai cunoscut producător muzical român în afara țării, Costi Ioniță a făcut în ultimii 20 de ani o avere impresionantă.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 22.01.2021, 12:22

Producțiile sale muzicale sunt  prezente în progamele radiourilor dar și pe plan internațional, căci a lucrat  pentru mari vedete precum Shaggy, Mohombi, Faydee, Buppy Lennox sau Bob Sinclair. Dr Costi este singurul român nominalizat la premiile Grammy, pentru piesa ”Dame” produsă de el și intrpretată de Shaggy și Kat DeLuna. Revenit din Jamaica și Statele Unite, unde a locuit în ultimii ani, Costi Ioniță continuă seria succeselor, studioul său fiind o adevărată fabrică de melodii care se bucură de apreciere pe Youtube. Asta dă liber la opinii în lumea muzicală de la noi, căci  mulți susțin că artistul e multimilionar.

Prima Doamnă a Statelor Unite cucerită de ultimul nostru opincar. Nea Sandu i-a povestit că a mai vândut opinci americanilor

Conform wowbiz.ro, firma artistului-”Doctor Music SRL”-, a înregistrat cifre spectaculoase în ultimii ani și se află pe o pantă ascendentă. Conform datelor de la Registrul Comerțului, societatea lui Costi Ioniță  înregistrat o cifră de afaceri cumulată de peste 1,5 milioane de lei în ultimii 5 ani. Pentru 2019, anul în care Costi a depus ultimul bilanț, compania a avut o cifră de afaceri de 328.000 lei, un profit net de 140.000 lei și datorii de 24.265 lei (cu doi ani înainte, datoriile ajuseseră la 161.000 lei). Costi, care a deținut și un post de televiziune online, are case în Constanța (centrul orașului și București (Corbeanca).

Deși stă pe bani buni, compozitorul a aceptat să plece cu o parte din protejații săi în Republica Dominicană, la Suvivor România 2021, unde îndură privațiunile concursului ca toți ceilalți concureți. Suvior poate fi văzut la Kanal D de joi până duminică, începând cu ora 20.00.

S-a aflat cine este șoferița care a provocat teribilul accident din Iași, soldat cu trei morți. Este cântăreață!