Cine este milionarul român a cărui viață de familie va fi prezentată într-un reality-show

Călin și Oridana Donca sunt cuplul de milionari care au acceptat să-și prezinte viața de zi cu zi, cu bune și rele, în noul sezon al reality show-ului ”Mămici de pitici” de la Antena Stars. La 38 de ani, Călin este CEO-ul unei mari companii de distribuție de energie.

Au reușit să facă nu doar o avere mare, au și o familie mare, fiind părinți pentru cinci copii. Oridana a acceptat provocarea de a prezenta relația sa cu proprii copii dar și cu celelalte mămici telespectatorilor.

Oridana Donca, soția milionarului român a cărui viață de familie va fi prezentată într-un reality-show: ”Am primit în viața noastră proiectul cu brațele deschise! A fost foarte multă emoție la început! Copiii, ca și noi, sunt deschiși pentru reality, deoarece nu avem nimic de ascuns, am povestit cu ei și le-am explicat să se poarte natural, așa cum sunt ei, și să ofere mai departe celor care ne privesc informațiile pe care noi i-am învățat deja de-a lungul anilor. Și, prin fiecare emisiune realizată, să aducem un plus de valoare celor ne privesc – atât copiilor, cât și adulților”

Călin Donca, millionarul român a cărui viață de familie va fi prezentată într-un reality-show

 “Acest proiect mă determină să fiu mai ordonată, mai planificată, este cumva un test și pentru mine personal, deoarece nu este foarte simplu să ai o casă cu cinci copii mici, să arăți bine și ca mama, și ca femeie. Însă, de-a lungul anilor, am găsit împreună cu soțul meu diverse soluții pentru a echilibra mai multe aspecte ale vieții noastre ca și familie, ca și cuplu… business, părinți. Scopul participării noastre la acest reality este de a inspira telespectatorii și, de asemenea, pentru noi, personal, este o provocare“, a mai precizat Orianda Donca.

Călin Donca, românul ce are în garaj automobile de 2 milioane de euro

Călin și Oridana Donca sunt cei mai tineri părinți milionari din România. Călin are afaceri în domeniul energiei. Însă, în presa brașoveană este mult mai cunoscut pentru pasiunea sa pentru mașini scumpe, având în garaj supercar-uri de două milioane de euro. Firmele sale se ocupă cu furnizarea de energie electrică și gaz în România.

Întotdeauna am implicat familia cât s-a putut de mult în afacere, iar cu cine nu am fost familie în timp am ajuns sa fim printr-un mod sau altul. Pentru mine business-ul nu este un domeniu rece îi fară prietenii ci chiar opusul. Dacă pot sa fac business din plăcere, o fac, daca nu, mă retrag și mă bucur de ceea ce avem deja.”, declară Călin Donca pentru Forbes România.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed