Ministrul Adrian Veştea, la semnarea contractul pentru reabilitarea şi extinderea campusului şcolar al Liceului ”Mihail Kogălniceanu” din comuna Snagov / Investiţie de 45 de milioane de lei

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Ministerul Dezvoltării, proiectul are în vedere consolidarea clădirilor existente ale internatului (cu o capacitate actuală de 25 de camere), a sălii multifuncţionale, precum şi extinderea construcţiilor existente. La finalizarea lucrărilor, internatul va dispune de 50 de camere (fiecare cu baie proprie), o sală de mese, o sală de lectură şi cabinete medicale modernizate.

Totodată, se vor realiza instalaţii electrice care să răspundă exigenţelor moderne atât în ceea ce priveşte confortul, cât şi economia de energie. Se vor reface integral instalaţiile şi obiectele sanitare, precum şi finisajele de la nivelul tuturor corpurilor de clădire şi va fi realizat un sistem de supraveghere video pentru liceu şi internat.

”Le-am solicitat atât beneficiarilor, cât şi constructorilor să urmărească foarte atent modul de realizare a lucrărilor şi respectarea termenelor fiecărei etape de execuţie, astfel încât să avem lucrări de calitate, moderne şi trainice, şi i-am asigurat pe toţi cei implicaţi că voi supraveghea cu atenţie implementarea acestui proiect”, a precizat ministrul Veştea.

Investiţia, în valoare de 45.834.879 de lei, va fi realizată prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii, având ca termene de realizare 6 luni pentru proiectare şi 24 de luni pentru execuţia lucrărilor.

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed