Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării: Sayer Bassar, CEO al IHC, s-a arătat foarte interesat de Implementarea de proiecte IT comune între România şi Emiratele Arabe Unite

„Întâlniri cu cele mai mari fonduri de investiţii din Emiratele Arabe Unite. În delegaţia condusă de premierul Marcel Ciolacu, în ţările din Golf, am participat astăzi la Abu Dhabi, la întâlnirea cu liderii celor mai importante companii de investiţii din Emiratele Arabe Unite, precum DP World şi International Holding Company, deţinut de familia regală a UAE”, a scris Bogdan Ivan, vineri pe Facebook.

„IHC este una dintre cele mai valoroase companii din întreaga zonă, cu o capitalizare de 280 de miliarde de dolari, al cărei portofoliu de investiţii vizează în primul rând noile tehnologii”, a continuat ministrul Cercetării.

„Dl. Sayer Bassar, CEO al IHC s-a arătat foarte interesat de Implementarea de proiecte IT comune între România şi Emiratele Arabe Unite. Asta va putea aduce în ţara noastră investiţii majore şi va contribui la consolidarea poziţiei României ca hub al tehnologiilor inovative în regiune”, a conchis Ivan.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed