x


  • EUR
    4.8353
    USD
    4.1734
string(14) "moneyamppeople"

Mircea Badea iritat, de Dorian Popa: ”Ar trebui băgat la pușcărie”

Prezentatorul Antena 3 a răbufnit după ce entertainerul și solistul a cântat în mijlocul mulțimii, la o petrecere privată, fără a respecta nici o măsură de protecție.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 16.07.2020, 15:44

Dorian Popa l-a scos din sărite Mircea Badea. Prezentatorul a făcut apel în emisiunea sa către autorități, fiind de părere că oamenii legii ar trebuie să se sesizeze, ba chiar îl vede pe musculosul Dorian ”calificat” să stea după gratii pentru faptele sale.

”Mi-am început ziua văzând că Dorian Popa a ‘ghiorlăit’. Că a ‘ghiorlăit’ e clar. Că s-a dus acolo, la o petrecere, un majorat, la Craiova, unde nu s-au respectat regulile. Câți ani îl bagă la pușcărie pentru faza asta? Trebuie să îl bage la pușcărie!’, a zis revoltat Mircea Badea care îl acuză pe solist că este unul din cei datorită cărora crește numărul de cazuri COVID 19 în România. ”Din cauza ghorlanilor, crește numărul de infectări”, îl arată cu degetul Badea pe cel care s-a lansat cu melodia ”Lasă cucu-n pace”

Marți seara, la Craiova, Dorian Popa a susținut un show  fiind invitatul surpriză al unei petreceri de ”majorat”. Circa 50 de persoane au fost prezente la cheful unde nu s-a respectat nicio normă sanitară și nici prevederile legale. După cum se vede în filmările ce au ajuns în mass media, niciun participant nu a purtat mască, ba, mai mult, petrecăreții au chefuit fără nicio reținere. Deși legea impune că la petrecerile în spațiu închis numărul maxim admis de persoane este de 20, la petrecerea ilegală de la olteni s-a depășit cu mult limita legală. Poliția a ocolit localul, nefiind aplicată vreo măsură contravențională.

Poliția s-a autosesizat, după apariția filmărilor de la petrecere.