Nelu Vlad de la Azur, diagnostic crunt, inoperabil! De pe scenă a ajuns la spital, în stare gravă. Medicii i-au descoperit un hematom pe creier

Nelu Vlad de la Azur, legenda manelelor din comunism a ajuns de urgență la spital după ce i s-a făcut rău pe scenă, la un eveniment din Satu Mare.

Cântărețul septuagenar aproape că a leșinat pe scenă și se află internat la un spital din Cluj-Napoca unde, în urma investigațiilor medicale a aflat că are un hematom pe creier, inoperabil.

Artistul (72 de ani), cel a lansat printre cele mai populare cântece ale anilor ’80, nelipsite la petrecerile de atunci și redevenite populare în prezent, este contrariat deoarece, recent, și-a făcut toate analizele la un spital din București și nu a reieșit nimic suspect.

Nelu Vlad de la Azur, diagnostic crunt, inoperabil! ”Mi-au găsit un heamtom între creierul mic și creierul mare imposibil de operat. Am trecut pe tratament, după trei zile sunt semne că o să-mi revin. Am început să merg și să văd bine, sunt pe mâna unui specialist vestit, dr. Văcăraș. E foarte atașat de pacienți și explicit, mi-a promis că în zece zile rezolvă problema” a spus Nelu Vlad care va rămâne internat.

Odată cu revenirea retromelodiilor în actualitatea muzicală, Azur, formația sa care se identifică prin melodii cunoscute de generații (amintim: ”Mona”, ”Cenușăreasa”, ”Mama mea e florăreasă”, ”Lanțul de iubire” ori ”Prințișorul meu”) se află într-un perpetuu turneu. Muzicienii, care au avut ”concediu” mai bine de două decenii, fac greu față valului de cereri, efort ce s-a dovedit surmenant pentru Nelu Vlad.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed