”Tati part-time” a devenit oficial filmul cu cel mai mare succes de încasări în box office-ul autohton: 340.000 de spectatori în cinematografe  

La patru weekenduri de la lansarea sa, ”Tati part-time” s-a dovedit filmul cu cel mai mare succes de încasări în box office-ul autohton.

Producția cofinanțată de Cătălin Măruță, în care a fost distribuită fiica sa, Eva, a provocat o dezbatere uriașă. Filmul a stârnit controverse fiind considerat o campanie de marketing lansată pe temelia succesului în mediul online al tuturor membrilor familiei popularului prezentator de televiziune.

 Însă, dincolo de părerile felurite și pestrițe ce au împărțit public în două, ”Tati part-time” a devenit filmul magnet în cinematografele din întreaga țară, dovadă că a fost văzut în patru săptămâni de la lansare de către 340.000 de spectatori.

”Tati part-time” a devenit oficial filmul cu cel mai mare succes de încasări în box office-ul autohton! Comedia cu Alex Bogdan, Eva Măruță (7 ani), finanțată de Matei Dima ”BRomania” și Cătălin Măruță, este pe primul loc în box office-ul cinematografic de la noi. Vestea despre cifrele impresionante obținute la început de an, a fost dată chiar de vedeta Pro TV. ”Vă mulțumim pentru sprijinul incredibil și încurajări”, a spus acesta.

”Când am vrut să fiu coproducător nu a fost niciun gând pe partea financiară”, a mai spus Măruță despre filmul cu care a dat lovitura la încasări”. Intrat în cinematografe pe 2 ianuarie, după prima săptămână s-a ajuns la 144.000 de spectatori (multe bilete fiind în pre-sale).

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed