Nicolae Ciucă, la Braşov: Orice guvern responsabil are datoria sprijinirii investitorilor autohtoni şi a menţinerii unui dialog permanent cu aceştia

”Am participat, astăzi, la Braşov, la conferinţa organizată în cadrul Caravanei Antreprenoriale, eveniment iniţiat de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali. Le-am vorbit celor prezenţi despre necesitatea promovării capitalului românesc şi despre patriotismul inteligent de care trebuie să dăm dovadă în această perioadă de mari provocări economice internaţionale”, a transmis premierul într-o postare pe Facebook.

Nicolae Ciucă arată că ”orice guvern responsabil are datoria sprijinirii investitorilor autohtoni şi a menţinerii unui dialog permanent cu aceştia. Doar în acest mod, instituţiile centrale pot afla rapid care măsuri fiscale funcţionează şi care sunt actele normative care pot sprijini capitalul local”.

”Trebuie să fim conştienţi că acum este momentul în care trecem într-o altă etapă de dezvoltare economică a României. Modelul de până acum se baza pe o inerţie, mizând pe fiscalitatea rezonabilă şi pe forţa de muncă ieftină. Ca liberali, considerăm că este esenţial ca în România să crească mult mai mult numărul celor cu venituri decente, aşa-numita clasă de mijloc a ţării. Astfel, cu cât numărul românilor care câştigă din ce în ce mai bine va fi mai mare, cu atât şi economia noastră va fi mai puternică”, a menţionat Ciucă.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed