Patronul exclusivistului club unde petrec îmbogățiții noștri a fost înjunghiat în plină stradă /VIDEO

0

Jean Sasu, unul din proprietarii cluburilor unde se înghesuie vară de vară milionarii mondeni ai României, a fost înjunghiat în plină stradă, chiar în fața unei cafenele pe care afaceristul o deține.

Sasu (35 de ani), acționar principal al unui brand ce deține cluburi, cafenele și restaurante, a fost rănit în zona fesieră. Momentul atacului a fost surprins de camerele de luat vederi, poliția făcând cercetări pentru identificarea făptașului.

Au fost ridicate mai multe probe, inclusiv amprentele lasate de agresor pe paharul din care a băut înainte de a-l ataca pe Jean Sasu. Din imagini se vede cum Jean Sasu părăsește cafeneaua iar un client se ridică de masa, apare în spatele lui și îl înjunghie de două ori cu o armă albă.

Patronul exclusivistului club unde petrec îmbogățiții noștri a fost înjunghiat în plină stradă

Fost bancher, Jean Sasu este cofondatorul unui brand al distracției în zona de nord a  Bucureștiului și la Mamaia, deține 12 restaurante, terase și cafenele ce, mai ales în sezonul estival, au încasări uriașe.

Nu numai îmbogățiții României cu chef de distracție au semnat ”condica” în clubul deținut de Jean Sasu la mare. Clienți cu dare de mână își etalează bolizii în parcarea din fața localului, câțiva făcându-și apariția cu elicoptere private.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.