Nicolas Cage, brand ambasador pentru maşini chinezeşti

Cage va apărea într-o reclamă de televiziune în luna mai, potrivit BAIC Motor. Compania a precizat că a ales ca Nicolas Cage să îi reprezinte brandul întrucât este binecunoscut publicului chinez, în special cumpărătorilor ţintă, cu vârste de circa 40 de ani, relatează Bloomberg.

 

„Nicolas Cage va fi ambasadorul nostru pentru gama Senova D, care va intra în curând pe piaţă”, a declarat Alex Qu, purtător de cuvânt al companiei.

 

BAIC, a cărei companie mamă a produs motociclete cu ataş folosite în războiul coreean, intensifică publicitatea, înaintea lansării brandului Senova în trimestrul al doilea.

 

Producătorul auto ţinteşte şi oficiali guvernamentali ca potenţiali clienţi. Astfel, secretarul de partid al primăriei Beijingului, Guo Jinlong, şi primarul Wang Anshun şi-au exprimat interesul pentru înlocuirea sedanurilor Audi pe care le deţin, a declarat un director al BAIC.

 

General Motors a încheiat la rândul său un acord cu Brad Pitt, în ianuarie, pentru promovarea modelului Cadillac XTS fabricat în China, în timp ce Chery Automobile l-a angajat pe fotbalistul Messi, în 2010, pentru brandul Riich.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed