O vedeta de televiziune recunoște a ”investit” toți banii la ghicitoare: ”Le știam pe toate!”

Vedeta care recunoște a ”investit” toți banii din televiziune la ghicitoare. Eram nebună. Le știam pe toate din București”, spune Tonciu.

Fosta asistentă de televiziune și una din starletele nelipsite de la evenimentele mondene de odinioară, Andreea Tonciu s-a împăcat cu viața de familie și de o mica afacere. S-a întors la televiziune ocazional, doar mânată de premiile puse la bătaie. Acum, la 38 de ani,  cea a care viață amoroasă a fost urmărită ani la rând de paparazzi, recunoaște că a primit sume frumoase în urma participărilor la emisiuni, dar și ca sexyasistentă. Bani care au ajuns la controversate vrăjitoare în speranța că acestea i-ar putea rezolva lesne problemele din dragoste. A cheltuit sume colosale pentru a-și afla propriul viitor.

O vedeta de televiziune recunoște a ”investit” toți banii la ghicitoare! ”Toți banii făcuți în televiziune s-au dus pe ghicitoare la mine, fără să mă mărit. Eram nebună. Le știam pe toate din București, ajunsesem pe la Giurgiu. Mie îmi plăcea să îmi zică în cărți ce vede, ce se întâmplă, cum va fi (…) Era o vrăjeală, dar mie îmi plăcea. Intrasem în nebunia asta cu vrăjitoarele, credeam ceea ce mi se spune acolo”, a recunoscut Andreea Tonciu de astăzi, mama și soție.

Cazul Oanei Zăvoranu care susține că a fost păcălită cu sume mari de bani de așa-zise vrăjitoare, a fost unul îndelung mediatizat, actrița chemându-le la tribunal pe ”clarvăzătoarele” care i-au sechestrat și mașina.
Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed