One United Properties achiziţionează un nou teren în Bucureşti pentru o dezvoltare rezidenţială, tranzacţie de 60 de milioane de euro

„One United Properties (BVB: ONE), investitor şi dezvoltator imobiliar de proiecte rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie, anunţă achiziţionarea unui teren situat în sectorul 1 din Bucureşti, care va fi destinat construirii unei noi dezvoltări rezidenţiale denumite One Herăstrău City. Valoarea tranzacţiei se ridică la aproximativ 60 de milioane de euro”, anunţă compania.

Terenul are o suprafaţă de 36.869 mp şi include 19 clădiri vechi, care urmează să fie demolate de către dezvoltator. Ulterior, One United Properties va construi pe acest teren o nouă dezvoltare rezidenţială, denumită One Herăstrău City, într-un amplu proiect de regenerare urbană. One Herăstrău City va cuprinde aproximativ 900 de apartamente în cadrul a şapte turnuri, care se vor întinde pe o suprafaţă totală construibilă (GBA) de până la 150.000 mp deasupra solului şi 70.000 mp subteran.

Noua dezvoltare va integra şi o zonă comercială cu numeroase facilităţi şi servicii destinate comunităţii, precum un SPA cu sală de sport, piscină semi-olimpică, restaurante, cafenele, dar şi magazine de mici dimensiuni care vor oferi diverse servicii. Dezvoltarea One Herăstrău City va fi poziţionată în imediata apropiere a Parcului Herăstrău.

„Tranzacţia face parte din strategia One United Properties de a constitui un pipeline solid pentru viitoare dezvoltări sustenabile. Ne propunem ca prin noua dezvoltare One Herăstrău City să continuăm strategia companiei în ceea ce priveşte regenerarea urbană şi să revitalizăm o zonă abandonată. În prezent derulăm o operaţiune de majorare a capitalului social, care are ca scop atragerea de capital ce urmează să fie investit cu prioritate în noi dezvoltări, iar One Herăstrău City este una dintre cele zece dezvoltări pe care compania le va finanţa cu noul capital”, a declarat Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties.

Alte dezvoltări ale companiei sunt One Floreasca City, One Cotroceni Park sau One Herăstrău Towers.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed